Moto g семейството продължава да се разраства и да предлага

...
Moto g семейството продължава да се разраства и да предлага
Коментари Харесай

Moto g62 5G носи истински завладяващо изживяване на потребителите

Moto g фамилията продължава да се разраства и да предлага по-интелигентни технологии, налични за всички. Кажете „ здравей” на moto g62 5G ¹ - най-новия смарт телефон в портфолиото на Motorola. Устройството е основано да впечатлява с помощта на първокласния екран, пространственото звуково преживяване на Dolby Atmos®, разширените функционалности на камерата и дългия живот на батерията, който да поддържа всичко това.

Потапяща картина и тон

Moto g62 5G разполага с 6,5” Full HD+ екран, което го прави извънредно стилен, с размер, който се побира комфортно в ръката. Освен това, високата периодичност на освежаване от 120 Hz разрешава гладко и ясно приплъзване на наличие, без значение дали потребителят превключва сред приложения, игри или уеб страници.

Пространственото аудио от Dolby Atmos® посредством стерео високоговорители разрешава реалистична продуктивност, тъй че да се потопите в обичаните си музика, филми и друго наличие, както в никакъв случай до момента. Благодарение на двойните високоговорители, звукът е извънредно кондензиран с усъвършенстван бас и по-чисти вокали, създавайки неповторимо многоизмерно аудио преживяване с повече дълбочина, изясненост и подробност.

Независимо по кое време ви осени вдъхновението, даже и в слаба осветеност, moto g62 ви оказва помощ да уловите всички елементи, с помощта на главната камера от 50 MP, опцията за епични ултраширокоъгълни фотоси с 8MP ултра широкоъгълен обектив, както и професионални портрети и детайлни близки проекти със специфичната 2MP Macro Vision камера. Новият moto g62 5G разрешава на потребителите да записват две разнообразни вероятности по едно и също време – предна и задна камера, с режим Dual Capture. Новото устройство се предлага и с 16MP селфи камера с вградено Face Beauty Video за безукорен селфи тип.

Moto g62 5G е оборудван с мобилния процесор Snapdragon® 480+ 5G, който подсигурява, че телефонът ви работи бързо и постоянно е квалифициран за идващото премеждие, без значение дали това е основаване на необикновено снимково наличие, евакуиране на филм, или разглеждане в обществените медии. Устройството разполага и с 5000 mAh батерия, елиминирайки потребността да мислите за презареждане на телефона ви денем.

З апознайте се с бизнес издание то на moto g62 5G

Докато всички устройства на Motorola са предпазени от ThinkShield за мобилни устройства, moto g62 5G се предлага и в Business Edition с предложен документ за Android Enterprise. Бизнес потребителите имат опция за още по-голяма отбрана с спомагателен програмен продукт и актуализации на сигурността за 4 години, както и за документи от държавно равнище, като FIPS 140-2. Motorola си партнира със Zimperium, един от международните водачи в мобилната сигурност, с цел да предложи Moto Threat Defense. Това съставлява водеща в промишлеността отбрана, основана на изкуствен интелект против зараждащи мобилни закани.

ThinkShield за мобилни устройства предлага още по-голяма сигурност посредством създаване на верига за отбрана и спомагателни документи и решения за сигурност. Това спомага за запазване на потребителските данни от злоумишлен програмен продукт, фишинг офанзиви и други закани, поддържайки информацията на устройството по-безопасна и сигурна.

Най-новият програмен продукт и най-високата отбрана

Моto g62 5G идва с най-новата версия на Android 12, която подсигурява по-персонализирано и несъмнено смарт телефон преживяване. Таблото за дискретност улеснява потребителите, показвайки кои приложения са употребявали избрани интензивности и функционалности.

Motorola се ангажира да създава неповторими способи да направи мобилното преживяване още по-интуитивно и изцяло персонализирано. Функцията My UX разрешава на потребителите да персонализират телефона си, тъй че да дава отговор напълно на техните потребности, желания и жанр. Опцията Gestures дава опцията за потреблението на характерни жестове като директни пътища за осъществяване на съответни дейности. Moto Gametime прави игрите още по-завладяващи с редица варианти – геймърите могат да блокират спиранията, да персонализират звука с Dolby Atmos®. или да употребяват приложения и принадлежности, които да подобрят още повече гейминг преживяването.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР