Motley Crue направиха стария като света номер - разпаднаха се

...
Motley Crue направиха стария като света номер - разпаднаха се
Коментари Харесай

Наистина ли Винс Нийл от Motley Crue е тотал щета преди турнето?

Motley Crue направиха остарелия като света номер - разпаднаха се " дефинитивно, окончателно и вечно ", след което " скъсаха контракта " и оповестиха международно турне.

Турнето би трябвало да се трансформира в някакъв апотеоз на завърналия се глем-рок (наричан на смешка още и hair metal) и включва още Def Leppard и Джоан Джет, а тук-там и Poison.

Да, но дали...

" Светците от Лос Енджълис " Crue, известни със самоунищожителния си живот, евентуално имат проблем с фронтмена Винс Нийл.

В скорошно изявление пред радиостанцията KSHE 95 Фил Колън от Def Leppard бодряшки заявява, че е убеден, че Винс ще бъде част от тима, както и че се чува с Ники Сикс непрекъснато.

Колън, който е на 64 година и е на другия полюс - фанатик на здравословен метод на живот и фитнес, два пъти повтаря в отговор на въпрос, че не има вяра да има проблеми с Винс.

" Нямам самообладание към този момент да стъпим на сцената. И сигурно Винс ще тренира. Взели сме си треньор с нас. Йе, в действителност ще е доста крепко! ", споделя британецът.

И прибавя, че въпреки всичко " стиска палци ".

Повод за мнения против Винс - собственик на в действителност незабравим глас (някога!) бе негово присъединяване от май, 2021 година Там той е на сцената в Айова откакто - както споделят музикалните публицисти - повече от година и половина е бил без участия поради Коронавирус.

Сетът включва песни на Crue - като Girls Girls Girls, на която Винс просто се предава...



О, смут!...

А също по този начин и кавъри:



Два ужаса!!

В по-старо изявление мениджърът на Crue Алън Ковач пък загатна, че някои от членовете на бандата са заели " външна помощ ", с цел да влязат във форма за въпросното турне по огромни игрища.

Вероятно той говореше както за килата и антипеенето на Винс, също и за здравословното положение на китариста Мик Марс, който бори отблъскващ продължителен артрит и наскоро се е подложил на интервенция на става.

Амбицията е, което към този момент няколко пъти пострада поради Коронавирус пандемията, да стартира след към месец - на 16 юни от Атланта, Джорджия. Засега турнето е " натъпкано " с дати - от време на време в прилежащи дни, до 9 септември в Лас Вегас. После - по думите на Колън, групите желаят да свирят в Европа, Япония, Австралия, Южна Америка - изобщо на всички места, където е допустимо.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР