Мотивите за вота на недоверие са ясни за всички -

...
Мотивите за вота на недоверие са ясни за всички -
Коментари Харесай

Лорер загатна за разговори с ГЕРБ и ДПС, ако Борисов и Карадайъ не са лидери

" Мотивите за вота на съмнение са ясни за всички - най-сетне държавното управление стартира да демонстрира резултати в битката с корупцията и очевидно не се хареса на тези, дали своят вот оставката на Никола Минчев. Вече знаем, че спецправосъдието е в предишното, “Капитан Андреево”, спирането на зависимостта от съветски енергоизточници. Това им пристигна внезапно, тъй като те избраха в конюнктура, в която гласуваме актуализация на бюджет за страната, да я хвърлят в безпорядък ", уточни Лорер.

Лорер не отговори дали вижда късмет обединението да се събере още веднъж. Посочи, че е значимо " да няма личностни спорове и замеряне с думи ". Постоянното гледище от Има Такъв Народ, че ги наскърбяваме и не ги почитаме е образец за това, че част от нещата, които те желаят, не се случват по нещата, които те желаят и те го ескалират прочувствено. Никой различен от партиите в обединението не се е обадил, изясни Лорер.

Дали " Продължаваме промяната " ще договаря с ГЕРБ и Движение за права и свободи за сформиране на нов кабинет при вероятно завъртане на парламентарната рулетка, не стана ясно. По думите на Даниел Лорер изрично със настоящето управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи не може да има диалози, тъй като тези две обединения съгласно Политическа партия са " въплъщение на корупция и течове ". Ако Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ слязат от лидерските постове в двете партии обаче, по думите на Лорер това би било " превъзходен ден за българската народна власт ".

Според министъра тематиката с еврочленството на РСМ е " най-удобната дъвка в политиката ".

" Най-важното за тези шест месеца - предходните 10 години никой в Европа и света не бе схванал каква е нашата позиция. Всички бяха уверени, че ние не желаеме да ги пускаме и по тази причина измисляме нови неща. В резултат на нашата работа Европа най-сетне разбра какво е значимо за София. Европа застава на страната на един от договарящите и става поръчител, че българската позиция е значима и ще бъде спазвана ", уточни още Лорер.

По думите му промяната в правосъдната система е станала пленник на шесте милиарда, които са желали от Има Такъв Народ за пътища.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР