Мотивите на БСП за вота на недоверие говорят за пълната

...
Мотивите на БСП за вота на недоверие говорят за пълната
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Мотивите на БСП за вота на недоверие говорят за пълната липса на професионалисти в редиците им

Мотивите на Българска социалистическа партия за вота на съмнение приказват за цялостната липса на експерти в редиците им. В годините обратно Българска социалистическа партия постоянно са имали хора, които схващат от бранш "сигурност ". Днес вносителите бяха депутати, които нямат безусловно нищо общо със бранша. Весела Лечева е първенец пукотевица и е виждала пушка, а сътрудника Божансков е виждал револвер единствено през прозореца на кола. Мотивите са много странна комбинация от сигнали на хора в интернет пространството, сигнали на депутати и тн.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. "Личната покруса на починалите водачи не трябва да се трансформира в тематика за политическа офанзива. В секторите "отбрана " и "сигурност " има проблеми. Никой от нашата ПГ не го е отрекъл, само че нещата се проучват и се взимат ограничения. Вътрешният министър постоянно е на мястото на тежките произшествия. Той е и политическа фигура. В Министерство на вътрешните работи има експерти, криминалисти, проверяващи ", сподели още тя.

"Оставката на обществения зам.-министър е призната от този, който я е назначил. Никой министър или зам.-министър не следи какъв брой е цената на самолетните билети. Същото важи и за депутатите. Все отново зам.-министърът е бил наясно, че пътува в бизнес класа, което в последна сметка е неетично ", разяснява Атанасова оставката на зам.-социалния министър Росица Димитрова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР