Мотиви не сме писали, разговаряли сме с премиера. Носим политическа

...
Мотиви не сме писали, разговаряли сме с премиера. Носим политическа
Коментари Харесай

Валентин Радев: Катастрофата край Своге преля чашата

Мотиви не сме писали, разговаряли сме с премиера. Носим политическа отговорност, нямам лична виновност. Не сме се справили до дъно добре, с цел да се случи това, сподели на брифинг министърът на вътрешните работи Валентин Радев във връзка поисканата му оставка от премиера Борисов за тежката злополука край Своге, съобщи кореспондент на Novini.bg

Този случай в действителност преля чашата. Пътнотранспортните катастрофи през последните месеци понижават, само че се случи това. Първото държавното управление на ГЕРБ на половина смъкна жертвите, а всички обратно, които са отговаряли обратно, ще бъде прегледано, допускам и от прокуратурата, с цел да се откри кои са отговорните, съобщи Радев.

Поемаме политическа отговорност – ние сме лицата и го вършим, подаваме оставка. ГЕРБ по този начин прави, добави той.

Седем сигнала за този сектор сме подали към общините за този сектор. Това може да направи министерството, само че очевидно не сме се справили до дъно добре, сподели вътрешният министър в оставка.

Радев посочи, че евентуално ще се върна в Народното събрание. Но дано го обмислим, ще решим с партията, уточни той.

Оставките в никакъв случай не вземат решение проблем, те са политическа отговорност. Много положителни неща ще се случат за понижаване на произшествията на пътя. Но тук са заложени проблеми от доста време насам.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР