Motive Studio и Electronic Arts публикуваха първо геймплей видео към

...
Motive Studio и Electronic Arts публикуваха първо геймплей видео към
Коментари Харесай

Излезе геймплей видео към Dead Space Remake

Motive Studio и Electronic Arts разгласиха първо геймплей видео към модифицираната версия на Dead Space. Изградена на основата на Frostbite енджина, играта наподобява в действителност впечатляващо и сигурно феновете на истинските игри ще харесат това, което виждат.

Събитията във фантастичния сървайвъл хорър се развиват през XXVI век на борда на кораба „ Ишимура “, която ненадейно заглъхва, а вие – инженер с името Айзък Кларк, част от „ Ишимура “, би трябвало да се справите със опасността, която е надвиснала над него. Ще би трябвало да се се преборите с отвратителни същества, като некроморфите и да се опитате да спасите вашата другарка Никол или да останете вечно на „ Ишимура “.

Междувременно през предходната седмица Motive през предходната седмица пространна блог обява, в която разискват работата си по Dead Space Remake и информация за самата игра. Авторите на обявата – старши продуцентът в студиото Филип Дюшарм и креативният шеф Роман Кампос-Ориола – споделят, че играта е допълнена от другите ѝ продължения и комикси, излезли след първата игра. Освен това тук са вмъкнати набор от сюжетни куестове за второстепенни персонажи, като Никол. Роман добавя, че всички активи в играта – анимациите, текстурите, резултатите до държанието на враговете, са построени от нулата благодарение на Frostbite, а обстоятелството, че в Dead Space Remake няма да има зареждащи се екрани, цялата игра ще наподобява на играчите, като един непрестанен кадър.

„ От момента, в който започнете да играете досега, в който приключите, няма зареждащи се екрани и стоп фрагменти, в случай че не умрете. В Dead Space Remake „ Ишимура “ е напълно обвързвана, тъй че може умерено да вървите от точка А до точка Я, да разгледате целия транспортен съд и да се завръщате към места, които към този момент сте посетили, с цел да вземете неща, които може да сте пропуснали – всичко това е изцяло ново. Става дума за едно напълно и непрестанно прекарване “, изясняват те.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР