МОСВ И ПУДООС предлагат за финансиране три проекта на обща

...
МОСВ И ПУДООС предлагат за финансиране три проекта на обща
Коментари Харесай

Правят три нови детски площадки за 25 хил. лв.

МОСВ И ПУДООС оферират за финансиране три плана на обща стойност близо 25 000 лева,  разработени в рамките на  Национална акция " За чиста околна среда " 2018 година от кметства и детски градини на територията на община Хасково. Това оповестиха от локалната администрация. 
Единият от тях - " Озеленяване и възобновяване на зона за отдих в с. Динево ", планува създаване на нова детска площадка и зона за отдих в селото.
Другият план - " Народен ъгъл зелен парадайс " има за цел създаване на зона за отдих и отмора в село Брягово, където жителите му да прекарват свободното си време в приятна конюнктура. Проект " Обичам да играя и за чиста околна среда бленувам " на Детска градина по изкуствата в Хасково цели създаване на позитивно отношение към природата у децата от най-ранна възраст под формата на игри и занимания.
От кметството припомниха, че през миналата година бяха осъществени два плана, финансирани от ПУДООС в границите на Национална акция " За чиста околна среда " 2017 година Обновена бе спортната площадка на Ямача, където бе сложена гумирана настилка и нов мултифункционален състезателен апарат за фитнес навън. В село Манастир се извършиха действия по благоустрояване, разчистване и озеленяване на централния парк и площада, където бе построена детска площадка за развлечение на децата. През 2016 година ПУДООС финансира още три плана на кметства от община Хасково. Възстановени и реновирани бяха зоните за отмора и отдих в селата Малево,  Корен и  Гарваново./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР