Мостът на Панаира може и да се похвали с чисто

...
Мостът на Панаира може и да се похвали с чисто
Коментари Харесай

Читател: Мостовете ни имат знамена, нямат парапет СНИМКИ

Мостът на Панаира може и да се похвали с чисто нови флагове, само че му липсва нещо доста по-важно - нов парапет. Читател на " Марица ", останал невпечатлен от козметичните поправки, илюстрира казуса със фотоси. Публикуваме писмото му без редакторска интервенция:

" Общината направи нова стъпка за разкрасяване на Пловдив. Подреди флагове по моста на панира и то от двете страни! Идеята и осъществяването са чудесни. Изглежда прелестно и празнично. Особено, когато се влачиш в " час пик " към омразното колело на Водната плата, друго не ти остава, с изключение на да гледаш по какъв начин другарски ти помахват флагчетата на България, Европейския Съюз и гордия герб на Пловдив. Всичко е добре, само че работата е малко " като на свинче звънче ".

Парапетът на моста е в трагично състояние. Не че ще падне, само че тук-там е прогнил и ръждясал доста. Неприятното чувство се ускорява и от неналичието на настилка на пешеходната част на моста. Тя е оставена на бетон, пъстър с язви, който последователно са минали в дупки. Лъха една изоставеност. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР