Мостът Франсис Скот Кий в американския град Балтимор се срути,

...
Мостът Франсис Скот Кий в американския град Балтимор се срути,
Коментари Харесай

Изпълнители са работили по моста в Балтимор, когато той се е срутил

Мостът " Франсис Скот Кий " в американския град Балтимор се срути, откакто беше ударен от товарен транспортен съд, а голям брой транспортни средства паднаха във водата.

Министърът на превоза на Мериленд Пол Уидефелд, даде настояща информация на репортерите дружно с бреговата защита на Съединени американски щати.

Уидефелд сподели, че е имало реализатори, които са работили по моста по време на сриването, които са " правили ремонт на бетонна палуба ".

Той добави, че трафикът на кораби към и отвън пристанището на Балтимор - като се изключи камиони - е спрян, защото задачата за търсене и избавяне продължава. Движението по автомагистрала I-695, от която е мостът, е отклонено.

Говорител на бреговата защита на Съединени американски щати сподели пред кореспонденти, че главната им задача сега е да търсят " всички оживели във водата ".

Те са разположили три дребни лодки на мястото, 87-футова патрулна лодка, както и хеликоптери. Уидефелд сподели, че все още няма доказани смъртни случаи и също по този начин акцентира, че е прекомерно рано в следствието, с цел да се знае тъкмо какво е предизвикало сриването.

Един човек е в болница след трагичния случай. Длъжностни лица пресмятат, че има минимум седем други изчезнали, само че означават, че броят на изчезналите хора може да се промени.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР