Москва заяви, че няма алтернатива на установяването на диалог за

...
Москва заяви, че няма алтернатива на установяването на диалог за
Коментари Харесай

Москва призова към сдържаност и диалог заради атаките срещу танкерите

Москва съобщи, че няма опция на установяването на разговор за споразумяване на обстановката към случая с танкерите в Оманския залив, и прикани към въздържаност всички страни, свързани със случилото се там, се споделя в коментар на съветското външно министерство, публикуван през днешния ден и представен от ТАСС.

В документа се показва признателност на иранските управляващи за оказаната помощ при спасяването на 11 съветски моряци - членове на екипажа на единия от потърпевшите танкери.

" Москва уверено осъжда офанзивите против танкерите, който и да стои зад тях ", се споделя в позицията на съветското външно министерство. " Смятаме за належащо да се въздържаме от прибързани заключения. Недопустимо е да се упреква който и да е в причастност към тези произшествия до осъществяване на подробно и независимо интернационално следствие ", се споделя в документа.

" Обезпокоени сме от напрежението в Оманския залив. Свидетели сме на изкуствено нагнетяване на ситуацията, за което в огромна степен способства иранофобската линия на Съединени американски щати. Призоваваме всички страни към въздържаност ", декларира съветското външно министерство. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР