Москва заяви, че близо 1000 бойци, хванати в капан в

...
Москва заяви, че близо 1000 бойци, хванати в капан в
Коментари Харесай

Захарова: Зеленски лъже, че Украйна стои зад евакуацията от Азовстал

Москва съобщи, че близо 1000 бойци, хванати в капан в мариуполския стоманодобив " Азовстал ", са били евакуирани в региони, държани от подкрепяни от Русия бунтовници.

Говорителят на външното министерство Мария Захарова сподели за Sputnik Radio, съветска държавна станция, че изказването на Зеленски е " шедьовър, който е пристигнал от перото на тези, които творят в Студио " Квартал 95 " - отпратка към телевизионна продуцентска компания, основана от Зеленски. преди да стане държавен глава.

" Оставам с усещането, че пишат нов сериал или текст за идващото си корпоративно събитие ", прибавя тя, потвърждавайки, че Русия стои зад проекта за евакуация на украинските бойци от стоманодобивния цех.

Захарова сподели, че украинските управляващи настояват, че това е филантропична интервенция, проведена от Киев, " показва техните неистини и агитация, учредени на лъжите, които те са употребявали през цялото това време ". Тя също по този начин твърди, че Украйна се е " научила да лъже " от " американски и натовски експерти ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР