Москва се нарежда на седмо място сред европейските столици по

...
Москва се нарежда на седмо място сред европейските столици по
Коментари Харесай

Кои са най-посещаваните столици и колко струва нощувка в хотел там?

Москва се подрежда на седмо място измежду европейските столици във връзка с съществуването на хотели от най-висока категория и е измежду първите 20 в международния ранглиста по този индикатор, оповестява РИА Новости.

Международни специалисти са анализирали потребителските поръчки за хотели и са определили най-популярните дестинации за пътешестване.

В листата на международните столици, които провокират максимален интерес измежду туристите, Москва се подрежда на 31-во и надлежно на 19-о място измежду най-желаните градове в Европа. Във водещата тройка са Лондон, Париж и Амстердам, написа БГНЕС.

В същото време междинната цена на нощувка в хотел в Москва е 71 евро, което разрешава на града да заеме златната среда в листата с 50-те най-достъпни за туристите столици в света.

Столицата на Монако, Бахамските острови и Сейшелските острови, Израел и остров Мавриций станаха най-скъпите за гостите. Те би трябвало да платят за нощувка от 196 до 379 евро.

Най-евтиното място за престой са хотелите в столиците на Лаос, Казахстан, Камбоджа, Турция и Индонезия. Нощувка в локален хотел ще ви коства приблизително от 34 до 50 евро.

Една нощ в 5-звезден московски хотел може да бъде коства приблизително 131 евро. Най-скъпо в Европа ще коства сходна почивка в Осло, Копенхаген, Париж и Берн - приблизително от 283 до 340 евро дневно. Монако води – една нощувка в локален 5-звезден хотел възлиза приблизително над 566 евро.

Евтино настаняване с нараснал комфорт е допустимо в столиците на Турция, Малайзия, Венецуела, Тунис и Индия, като цената е варира от 70 до 105 евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР