Москва работи с определени държави, призовавайки ги да станат посредници

...
Москва работи с определени държави, призовавайки ги да станат посредници
Коментари Харесай

Киев: Русия ни моли чрез посредници да преговаряме

Москва работи с избрани страни, призовавайки ги да станат медиатори в договарянията сред Руската федерация и Украйна. Кремъл към този момент схваща, че първичните цели на войната му в Украйна са недостижими и сега съветският президент Владимир Путин си е сложил за цел цялостното завладяване на Донецка и Луганска области.

Това сподели секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов в изявление за Радио НВ.

" Те през днешния ден молят. Работят доста с избрани групи, с цел да влязат в договаряния. Вече даже и Бразилия и кой ли още посредничат за договаряния ", сподели Данилов.

Той за следващ път подсети, че с цел да стартира Киев изобщо да беседва с Кремъл, Москва би трябвало да извърши няколко елементарни условия: съветските войски би трябвало да изоставен всички окупирани територии на Украйна; виновните за войната и военните закононарушения да бъдат изправени пред арбитражен съд и Украйна да получи гаранции за сигурност. Всякакви условия на терористите са неприемливи, добави той.

  " Путин би трябвало да извърши изискванията, които нашата страна има. По различен метод нещата не работят ", сподели Данилов.
ТЕМА преди 1 ден 596 преди 1 ден 2128 преди 2 дни 1478
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР