Москва предупреждава Брюксел да не налага нови санкции срещу Русия,

...
Москва предупреждава Брюксел да не налага нови санкции срещу Русия,
Коментари Харесай

Русия с предупреждение към ЕС за евентуалните нови санкции

Москва предизвестява Брюксел да не постанова нови наказания против Русия, тъй като те ще бъдат последвани от симетричен отговор.
Това съобщи на брифинг Мария Захарова, представител на съветското външно министерство.
 Очакванията на руснаците за нови митинги са на най-високите равнища от 1998 година Очакванията на руснаците за нови митинги са на най-високите равнища от 1998 година
Броят на руснаците, които чакат да има нови митинги, е скочил до най-високите равнища от 1998 година насам, макар че желанието на хората...
„ Бих желала да предупредя нашите сътрудници от Европейски Съюз против следващата недомислена стъпка ", сподели Захарова, разяснявайки опцията за налагане на нови наказания против Русия от Европейския съюз. „ Неизбежно. ”
Тя означи, че сходно решение на Европейски Съюз ще наподобява изключително цинично на фона на " тотално занемаряване от Брюксел " на нарушавания на правата на рускоезичното население и медиите в страните от съюза, както и на бруталното угнетяване на протестното придвижване в страните от Европейски Съюз, съобщи ТАСС.
„ В световен мащаб всичко това е изпълнено с нараснал произвол в интернационалните връзки и по принцип с ерозията на интернационалното право “, продължи Захарова.
Тя акцентира, че Москва удостоверява позицията си против неправомерността на, заобикаляйки Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Захарова прикани Европейски Съюз да се върне към пълноправен градивен разговор и да търси работещи взаимни отстъпки по наличните дипломатически канали, които постоянно остават отворени.
 Борел: Европейски Съюз би трябвало да вземе решението на века - съдействие или борба с Русия Борел: Европейски Съюз би трябвало да вземе решението на века - съдействие или борба с Русия
Европейски Съюз е на исторически кръстопът в връзките си с Русия и би трябвало да вземе решението на века – блян към съдействие или конфр...
Агенция Блумбърг заяви, че Европейският съюз е почнал да разисква нови наказания против Русия във връзка със обстановката с Алексей Навални.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР