Москва прави всичко възможно, за да помогне на заложниците в

...
Москва прави всичко възможно, за да помогне на заложниците в
Коментари Харесай

Путин: Русия прави всичко възможно, за да помогне на заложниците в Близкия изток

Москва прави всичко допустимо, с цел да помогне на заложниците в Близкия изток и резултатите към този момент са налице. Това сподели съветският президент Владимир Путин на среща в Кремъл с основния равин на Руската федерация Берл Лазар и ръководителя на Федерацията на еврейските общности Александър Борода, оповестяват съветски медии. Разговорът беше за помощта на Москва за възобновяване на мира в Близкия изток.

 „ След изострянето на обстановката в Близкия изток Руската федерация прави всичко, с цел да помогне на хората, които са заложници “, сподели президентът.

Путин посочи, че съветското външно министерство работи посредством политическото крило на Хамас. Като цяло има избрани резултати, означи съветският водач.

По думите му помощ се дава освен на руснаци, само че и на жители на други страни. Това се отнася и за възрастните хора и членовете на техните фамилии, минали през Холокоста, добави съветският президент. Той акцентира, че тези старания би трябвало да продължат.

По-рано съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че палестинско-израелският спор е още един образец за трагичните последствия от американската политика в Близкия изток. Лавров акцентира, че нито една американска случка не е приключила с това атакуваната страна да живее по-добре.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР