Москва показа жълт картон на Анкара. Полуофициозът Правда обясни много

...
Москва показа жълт картон на Анкара. Полуофициозът Правда обясни много
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Москва показа жълт картон на Анкара

Москва сподели жълт картон на Анкара. Полуофициозът " Правда " изясни доста добре за какво бе анулирана визитата на Путин в Турция. Първият факт е, че турски банки попречиха на руснаците да заобикалят глобите. Вторият е, че Украйна и Турция подписаха контракт за градеж на цех. Третият факт е, че турското разузнаване се е раздвижило доста съществено в районите, където живее тюркско население. 

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS проф. Владимир Чуков, който разяснява анулираното посещаване на съветския президент Владимир Путин в Русия. 

" Вестник " Правда " упреква Анкара, че турската страна постоянно желае да бъде с спечелилите - веднуж със Запада, един път с Изтока. Турция се пробва да седи на два стола. Те не са част от Европейски Съюз и могат да не ползват наказания против Русия, само че са член на НАТО. Ще забележим до каква степен ще стигнат. Има охладняване на връзките сред Русия и Турция, само че това не значи спиране. Ситуацията е много напрегната сега ", изясни проф. Чуков. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР