Москва обявява обсегът й за 400 км, но всъщност е

...
Москва обявява обсегът й за 400 км, но всъщност е
Коментари Харесай

Тревога в Украйна: Русия трупа ракети Циркон в Крим, целта им е Киев

Москва афишира обсегът й за 400 км, само че в действителност е 1000 км

 

Русия е концентрирала свръхзвукови ракети " Циркон “ в базите си на Кримския полуостров и в бъдеще, когато се афишира предизвестие за заплаха от въздушно нахлуване в Южна Украйна, то ще се популяризира и за Киевска област. Това акцентира представителят на Силите за защита на Южна Украйна Наталия Гуменюк, оповестява изданието " Страна.ua ".

" Опитът при потреблението на ракети като " Циркон “ с повишен обхват демонстрира, че въздушна паника при потребление на балистика от юг ще бъде обявявана и в Киевска област, в северните региони на страната. Трябва да разберем, че врагът има няколко десетки такива ракети във боен център като Крим и може да продължи понякога целевия гнет с акцент, наред с други места, върху столицата “, предизвести Гуменюк, оповестява Фокус.

По-рано медии оповестиха, че дежурните екипи за Противовъздушна отбрана на Киев са съумели да смъкват най-новата съветска ракета - ЗМ22 " Циркон “, употребена в офанзивата на силите на Москва против украинската столица на 25 март. Досега няма нито една фотография на ракетата ЗМ22 " Циркон “, а единствено видеозаписи от изстрелването й, направени от Министерство на защитата на Руската федерация, предава dnes.bg.

Характеристиките й остават под въпрос: в началото Москва разгласи обхват от 400 километра и скорост от 6 Мах, по-късно към 600 километра, а по-късно към 1000 километра и от скорост от 9 Мах. Теглото на бойната единица в разнообразни източници се заявява на равнище от 300 до 500 кг.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР