Москва не очаква случаят с руския опозиционер , който е

...
Москва не очаква случаят с руския опозиционер , който е
Коментари Харесай

Кремъл не вижда основание за разрив в отношенията си със Запада заради Навални

Москва не чака казусът с съветския опозиционер, който е в болница в Германия, да навреди на връзките на Русия със Запада.
" Първо, ние не бихме желали това. Второ, няма никакви аргументи за това ", сподели пред публицисти Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, в отговор на въпрос дали Москва се тревожи от утежняване на връзките със Запада поради случая с Навални. " Ние също сме заинтригувани да установим какво се е случило с пациента, само че още не можем да създадем това ", сподели още Песков и добави, че не е ясно дали в тялото на Навални са открити някакви субстанции и вероятно какви са те. По-рано Кремъл съобщи, че следствие би могло да бъде стартирано единствено в случай че съмненията за отравяне се потвърдят.
 Покушението против Навални ще се отрази на връзките на Запада с Русия Покушението против Навални ще се отрази на връзките на Запада с Русия
В Германия упорстват Русия да проверява опита за ликвидиране на водача на съветската съпротива и приканват за наказания, в това число против &bdq...
Руският опозиционер е в изкуствена кома в берлинска болница, където беше докаран, откакто припадна по време на полет. Германската клиника съобщи, че резултатите от първичния медицински обзор свидетелстват за отравяне. Руските лекари, оказали помощ на Навални в сибирска болница, обаче не одобряват тази диагноза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР