Москва не е готова да слуша изявления на САЩ за

...
Москва не е готова да слуша изявления на САЩ за
Коментари Харесай

Песков: Москва не е готова да слуша изказвания от САЩ за митингите в Русия

Москва не е подготвена да слуша изказвания на Съединени американски щати за митингите в Русия, сподели Дмитрий Песков, прессекретар на съветския президент, пред кореспонденти.
" Що се отнася до във връзка с противозаконните дейности, които се случиха у нас, ние не сме подготвени да възприемаме, да се вслушваме в изказванията на американците по този въпрос. И няма да създадем това ", съобщи представителят на Кремъл.
 Песков: Материалът на Навални за двореца на Путин е висококачествена клевета Песков: Материалът на Навални за " двореца " на Путин е висококачествена клевета
Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков назова последното „ следствие “ на Алексей Навални за „ двореца&ldqu...
Песков означи, че предходната неделя в редица европейски страни също се организираха митинги. Той напомни, че в този момент " в множеството европейски страни всевъзможни дейности нормално са неразрешени ".
" Следователно за чиновниците на реда в доста европейски страни неделята се оказа много натоварена, трябваше да работят интензивно ", добави Песков.
Неразрешени дейности се организираха в неделя в редица съветски градове. Подобни акции се организираха на 23 януари в Москва и други огромни градове на Русия. Прокуратурата и полицията неведнъж са предупреждавали за отговорност при присъединяване в тези събития.
, държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен написа в своя акаунт в Tуитър, че Съединените щати осъждат употребяваните от съветските управляващи тактики против мирни стачкуващи и публицисти втора седмица подред. Той прикани за освобождението на „ тези, които бяха арестувани за отбрана на правата си, в това число Алексей Навални “.
 Кремъл: Путин и Тръмп не са разговаряли в дните на безредици във Вашингтон Кремъл: Путин и Тръмп не са разговаряли в дните на безредици във Вашингтон
Президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Доналд Тръмп не са провели телефонни диалози на 6 и 7 януари, през дните на протестите въ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР