Москва категорично отрича всякакви обвинения за убийства на цивилни в

...
Москва категорично отрича всякакви обвинения за убийства на цивилни в
Коментари Харесай

Песков: Русия категорично отрича всякакви обвинения в убийства на цивилни в Буча

Москва изрично отхвърля всевъзможни обвинявания за убийства на цивилни в Буча и предлага тази тематика да се разиска на допустимо най-високо равнище, сподели пред журнаисти представителят на съветския президент Дмитрий Песков, предава

„ Тази информация би трябвало да бъде съществено сложена под въпрос “, сподели представителят на Кремъл. Той акцентира, че на тези материали „ не може да се има вяра “: специалисти от Министерството на защитата разкриха в тях „ признаци за видеоизмама и разнообразни имитации. Фактите, календарната поредност на събитията също не приказват в интерес на достоверността на тези изказвания “, добави Песков.

Кремъл упорства интернационалните водачи да забавят темпото с необятни обвинявания за обстановката в Буча и да изискват данни от разнообразни източници. Той добави, че Русия е предложила тематиката да бъде прегледана в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, само че самодейността е била блокирана.

Кремъл не разяснява по какъв начин тази обстановка може да повлияе на договарянията сред съветската и украинската делегации.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР