Москва има конкретни доказателства за разрушителната намеса на някои западни

...
Москва има конкретни доказателства за разрушителната намеса на някои западни
Коментари Харесай

Москва имала доказателства за намеса на Запада в руските избори

Москва има съответни доказателства за " разрушителната интервенция на някои западни страни " във вътрешните работи на Русия в навечерието на президентските избори през идващия месец.

Това разгласи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова на конференция, представена от " Ройтерс ".

По думите ѝ, Москва е предизвестила европейските страни, че " сходна активност би трябвало да бъде прекъсната ".

" Ако това не бъде прекъснато, ще би трябвало да предприемем строги контрамерки ", предизвести тя.

Междувременно основният прокурор на Русия Юрий Чайка акцентира, че страната му би трябвало да реагира " сурово " на всевъзможни опити за интервенция в съветските президентски избори.

" Опитите на непознати служби... да продължат да се намесват във вътрешните работи на нашата страна изисква сурова реакция от нашите прокурори ", посочи Чайка.

По-рано Комисията за държавен суверенитет към Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент) разгласи, че разполага с доказателства, че американските медии се пробват да въздействат на изборите в Русия, които ще се проведат на 18 март.

Съединени американски щати упрекват Русия за интервенция в техните президентски избори през 2016 година, като следствието по въпроса продължава. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР