Москва и Минск започнаха съвместни военни учения „Съюзна решимост –

...
Москва и Минск започнаха съвместни военни учения „Съюзна решимост –
Коментари Харесай

Русия и Беларус започнаха съвместни учения „Съюзна решимост 2022“

Москва и Минск започнаха взаимни военни учения „ Съюзна решителност – 2022 “, оповестяват от съветското Министерство на защитата, предава ТАСС.

„ На 10 февруари в общовойсковите образователни полигони на въоръжените сили на Република Беларус, като част от втория стадий от тестванията на силите за реагиране на съюзната страна, стартира взаимното обучение „ Решимост на Съюза-2022 “, се споделя в известие на военното ведомство.

Маневрите се правят за отработване на задания „ за секване и отбиване на външната агресия”.

Главные новости к началу дня:

— Россия и Белоруссия начали совместные учения «Союзная решимость» в рамках инспекции сил реагирования Союзного государства, сообщили в пресс-службе российского Минобороны.

В это время Ахтунг уже в небе.
— AMID (@amidka4a)

Според сюжета военните ще засилят сигурността на държавната граница, ще предотвратят проникването на въоръжени групировки бойци и ще блокират каналите за доставка на оръжие и муниции. Те също по този начин би трябвало да откриват и унищожават противозаконни формирования и диверсионно-разузнавателни групи на конвенционален зложелател.

Ученията ще се проведат на белоруските полигони Домановски, Гожски, Обуз-Лесновски, Брест и Осиповичски, както и в избрани региони на територията на Беларус. Авиацията се обезпечава от летищата Барановичи, Лунинец, Лида и Мачулищи.

«Триумфы» готовы: по какъв начин расчеты С-400 отрабатывают учебно-боевые задания в Белоруссии:

© Фото: ТРК Водоснабдителна система РФ «ЗВЕЗДА»
— zvezdanews (@zvezdanews)

По време на първия стадий на тестване на силите за реакция на съюзната страна войските преразпределиха и сътвориха групировки в застрашени посоки, проведоха защитата на значими държавни и военни обекти, ускориха защитата на държавната граница във въздушното пространство в границите на Единната Регионална система за противовъздушна защита на Беларус и Русия. Органите на ръководство и военните елементи на Източния боен окръг се прегрупираха на разстояние от към 10 хиляди километра.

Също по този начин бяха извършени контролни учения с елементи и военни елементи на Източния боен окръг и въоръжените сили на Беларус по огнева подготовка и други образователни предмети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР