„Москва е готова да изведе войските си от Сирия, в

...
„Москва е готова да изведе войските си от Сирия, в
Коментари Харесай

Путин каза кога Русия ще напусне Сирия

„ Москва е подготвена да изведе войските си от Сирия, при положение, че бъдещата власт в Дамаск одобри това решение. Всички, които се намират на територията, на която и да е страна, в тази ситуация Сирия, нелегално, са длъжни да изоставен тази територия. Това се отнася за всички държави”, сподели съветският президент Владимир Путин в изявление за телевизионните канали RT, Al Arabiya и Sky News Arabia.

„ В случай, че бъдещето законно управление на Сирия каже, че не се нуждае повече и от наличието на съветски въоръжени сили, то това ще важи и за Руската Федерация, схваща се”, добави Путин.

„ Днес изцяло намерено обсъждаме този въпрос с всички наши сътрудници – и с иранските, и с турските. Многократно говорихме по тематиката и на американските си сътрудници. Открито споделях на своите сътрудници – сирийската територия би трябвало да бъде освободена от непознато военно наличие и териториалната целокупност на Сирийската Арабска Република би трябвало да бъде изцяло възстановена”, заключава съветският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР