Мощно тунингованата, но не особено успешна фолк певица Джия ще

...
Мощно тунингованата, но не особено успешна фолк певица Джия ще
Коментари Харесай

Мощно тунингована, но не особено успешна фолк певица ще се бори за любов в Ергенът 2

Мощно модифицираната, само че не изключително сполучлива фолк певица Джия ще плете любовни мрежи за пианиста Евгени Генчев във втория сезона на риалитито " Ергенът " по bTV.

Според седмичника " Фактор " 29-годишната чалгарка, чието същинско име е Гергана Анчева, ще бъде съществена фигура в всеобщото съблазняване на новия ерген, който ще наследи нашумелия Виктор Стоянов.

Според чалга хроникьори присъединяване на Джия въобще не е за да откри обич, а чисто и просто битка за популярност. Самата тя е прекомерно неотдавна на фолк сцената и към момента не може да прокопса.

Твърди се, че Джия целяла да напомпа рейтинга си и по този начин да натрупа повече участия по чалготеките. По същия метод някои от бръмчалките в първия сезон си подвигнаха доста акциите и не престават до през днешния ден да се радват на внимание в обществените мрежи.

По всичко проличава, че главното оръжие на Джия ще бъде знойната ѝ фигура и обилните форми, които хващат безспорно хващат окото на феновете на силикона.

Дали обаче певицата ще успее и с други козове в акцията си по съблазняването на ергена Евгени Генчев, ще се види скоро в предаването, което по прелиминарен проект би трябвало да започва в ефира bTV другия месец.

Твърди се, че за близо 30 година Джия по този начин и не случила на огромна обич. Последното ѝ гадже предходната пролет бе футболистът Радослав Цонев, с който очевидно нещата не са се получили и от този момент певицата е била свободна, с цел да влезе в кастинга на " Ергенът " 2.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР