Мощна рецепта ще изчистване на белите дробове от слузта Фурмите са

...
Мощна рецепта ще изчистване на белите дробове от слузта
Фурмите са
Коментари Харесай

Мощна рецепта ще изчистване на белите дробове от слузта

Мощна рецепта ще изчистване на белите дробове от слузта

Фурмите са мощно средство за лекуване на кашлица и бронхиални проблеми. Научете по какъв начин да ги употребявате за лекуване, както и за разчистване на белите дробове.

Фурмите са един от плодовете с най-голямо енергийно благосъстояние: 100 грама (около 10 бройки) доставят 275 kcal. И това допуска, че те са идеални за бързото възобновяване на силата и силата, изключително след прекарано заболяване.

Характеристики и преимущества
Фурмите съдържат хранителни субстанции: захар (66%), състояща се основно от глюкоза и фруктоза. Витамини от група В, изключително В1, В2, ниацин и В6. Тези витамини, наред с други функционалности, предизвикват потреблението на захарта от клетките на нашето тяло. Фурмите съдържат доста количество от всички тези витамини, което оказва помощ на човек бързо да се почувства жизнен.

Фурмите са богати най-вече на калий, желязо, магнезий, фосфор и калций, в този ред на значимост. Микроелементите мед и цинк също участват в обилни количества.

Това е доста засищащ и енергиен плод. Протеиновото му наличие, което доближава 2%, е много малко, само че надвишава количеството на множеството пресни плодове, като се изключи авокадото. Що се отнася до мазнините, те са едвам 0,5%.

Ето по какъв начин да употребявате фурмите за лекуване на респираторни проблеми и освен:

Най-важните приложения на тези плодове са при:

Респираторни болести: Фурмите се употребяват обичайно с цел да се успокои кашлицата, когато е прекомерно суха и за битка при простуда. Те оказват омекотяващ резултат върху бронхите, освобождавайки ги от слуз и храчки, като в множеството случаи хората престават да кашлят.

Хипопротеинови диети: Фурмите съдържат доста малко протеини, съразмерно на енергийното им благосъстояние. Те са доста потребни, когато би трябвало да ограничите използването на протеини, да вземем за пример, при бъбречна непълнота.

Енергийна диета: потреблението на фурми е ободряващо. Ето за какво те се предлагат при положение на отмалялост или уязвимост на всяка възраст, изключително след заболяване. Поради благосъстоянието си от захари, витамини и минерали (включително желязо), фурмите са изключително потребни за юноши, спортисти, бременни и кърмещи дами.

Вземете към 100 грама (10-12 бройки) фурми и половин литър мляко. Загрейте за няколко минути, само че не да завира. Фурмите с мляко бързо отстраняват кашлицата, бронхита, настинките, грип и други проблеми с дихателните пътища. Можете да добавите една супена лъжица мед, както и да употребявате растително мляко. Добър вид е овесено, оризово, сусамово, бадемово, както и мляко от орех и слънчогледово мляко.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР