Мощна хасковска агитка подкрепи хандбалния тим на Александуполис в дербито

...
Мощна хасковска агитка подкрепи хандбалния тим на Александуполис в дербито
Коментари Харесай

Мощна хасковска агитка подкрепи Александуполис в мача с...

Мощна хасковска агитка поддържа хандбалния отбор на Александуполис в дербито с първенците от Нея Юния Атина. Домакините обаче отстъпваха по класа на звездния тим от столицата на Гърция, който е формиран най-вече от чужденки. Шампионките от Атина победиха с разгромното 14:34 в залата на Александруполис в неделя.

Дъщерята на президента на ХК Хасково Марияна Стаматова - Нина Николова наниза 7 гола на атинянки. Нашето момиче играе за Александопулис и вкара дефакто половината от попаденията за своя тим, който играе в жълто-черни екипи. Шампионките на Гърция демонстрираха страхотна игра, а от домакините изпъкна единствено българката.

Стаматова премира щерка си с нов телефон и и пожела повече триумфи на терена. В хасковската група бяха още старши треньорът на ХК Хасково Ирина Миладинова и тарторът на агитката на хандбалния тим - Слави Христов.

Българите втрещиха и домакини и посетители като извадиха барабан и тромби и нажежиха атмосферата по трибуните с мощни възгласи. Все едно сме на дербито Олимпиакос и Панатинайкос, разясниха локалните фенове на хандбала. Те поканиха нашата група и на идващите семейства на Александруполис, когато ще играе с по-преодолими тимове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР