Мощна експлозия е разтърсила популярна дискотека в шведския град Малмьо,

...
Мощна експлозия е разтърсила популярна дискотека в шведския град Малмьо,
Коментари Харесай

Кошмар в Швеция! Взрив в дискотека в Малмьо

Мощна детонация е раздрусала известна дискотека в шведския град Малмьо, не е изключено да е била сложена бомба, оповестява „ Дейли Стар “.

„ Нощният клуб бе взривен, бяха чути няколко мощни детонации “, свидетелства локален гражданин. Още няма данни за жертви, на място са пристигнали служители на реда и сапьори, които са отделили региона.

От шведската полиция осведомиха, че все още не е ясно какво се е взривило, и успокоиха, че гърмежът е предизвикал единствено материални вреди.

Екплозията е станала към 00,30 ч. Местно време и е била толкоз мощна, че е чута в целия град.

Преди година входът на клуба „ Бабел “ и паркирана наоколо кола пострадаха съществено от сходен гърмеж, който счупи прозорците до третия етаж на постройката, както и на прилежащия блок.

Шведският публицист Петер Имануелсен, който брои детонациите в страната, регистрира в своя влог, че снощният гърмеж е 12-тият, раздрусал Швеция през последните 24 дни.

Малмьо в последно време отбелязва внезапно повишаване на насилието обвързвано с локални банди, воюващи за територии за разпространение на дрога. В града има рискови небогати квартали с емигранти, като съгласно статистиката 31% от популацията му е родено в чужбина, а 41% от жителите нямат шведски корен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР