Мощна атмосферна река ще пристигне в неделя, носейки много силен

...
Мощна атмосферна река ще пристигне в неделя, носейки много силен
Коментари Харесай

Възможни са „потенциално животозастрашаващи внезапни наводнения“, тъй като втората голяма буря пристига в Калифорния

Мощна атмосферна река ще дойде в неделя, носейки доста мощен дъжд и евентуално животозастрашаващи неочаквани наводнения, както и планински сняг в огромна част от Southland до вторник, сподели Националната метеорологична работа.

Дъждът ще продължи до вторник с висока опасност от несъразмерни превалявания и наводнения. Към 11 часа сутринта тихоокеанско време Националната метеорологична работа заяви, че най-силният дъжд се е преместил към окръг Лос Анджелис и ще продължи най-дълго в района, когато системата дойде. Очакват се високи общи превалявания, в това число 4 " -8 " за окръг Лос Анджелис, 8 " -14 " за планините и подножието, с 20-процентов късмет за гръмотевични стихии. Но широкоразпространените наводнения ще бъдат най-голямата опасност.

Според NWS най-силният дъжд и вятър ще дойдат следобяд и вечерта до понеделник сутринта. Синоптиците споделят, че крайбрежната страна на планините също ще бъде наранена. Проливен дъжд ще продължи, заради което NWS помоли обществеността да работи дистанц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР