Мощен зрителски бунт срещу седмия сезон на кулинарното предаване на

...
Мощен зрителски бунт срещу седмия сезон на кулинарното предаване на
Коментари Харесай

Скандал разтърси „Мастър Шеф“! Зрители скочиха на участник

Мощен зрителски протест против седмия сезон на кулинарното предаване на bTV MasterChef, а повода е една от участничките. Трън в очите на почитателите е 25-годишната рускиня Виктория Капитонова, писа „ Галерия “.

Сексапилната занимание готвачка притегли вниманието на жури и фенове още в първия епизод, само че най-много с външния си тип. Андре Токев и компания останаха впечатлени, че толкоз красиво и младо момиче се оправя изумително добре с гурме специалитетите, а към днешна дата Виктория към този момент е в челната десетка финалисти. Зрителите обаче недоволстват от това и се чудят за какво Капитонова към момента не е изгонена от предаването.



Фенове на MasterChef признават, че рускинята има качества, само че не е на равнището, което се изисква за шоуто. Освен това съгласно мнозина журито изгонило надалеч по-кадърни от нея участници. Вълна от неодобрение против Виктория се надигна предходната седмица, когато задачата бе да се направи паеля. Въпреки че въобще не съумя да се показа уместно, 25-годишната инфлуенсърка резервира готварската престилка. Зрителите се чудят какви са аргументите за лансирането на Капитонова от журито, даже позволяват, че богат баща или гадже спонсорират появяването й в шоу.

Младата рускиня показва забележителен стандарт на живот в обществените мрежи - живее в бляскав апартамент в столицата, кара скъпа кола. Реално никой не знае да се занимава с нещо друго от инфлуенсърството, въпреки че и от него се изкарват солидни приходи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР