Мощен спонсор ще подкрепя българския волейбол още пет години, научи

...
Мощен спонсор ще подкрепя българския волейбол още пет години, научи
Коментари Харесай

Още 5 години efbet ще подкрепя българския волейбол

Мощен спонсор ще поддържа българския волейбол още пет години, научи Sportal.bg .

Родният букмейкър efbet и Българската федерация по волейбол продължиха своето 5-годишно съдействие с нов контракт за интервал от още пет години, който ще важи до месец юни 2026 година.

Досега от efbet подкрепяха волейболистите от националния тим за мъже, които играеха с логото на компанията на екипите си.

" Продължихме едно доста сполучливо съдействие сред efbet и БФ Волейбол , което датира от преди повече от четири години. Още преди да бе изминал 5-годишния ни контракт, ние и efbet го подновихме. Искам да подчертая, че в този момент параметрите на новия ни договор са в пъти повече от предходното ни съглашение и договорът ще е доста по-изгоден и за двете страни. Сега с изключение на мъжкия народен тим, и женският държавен отбор ще играе на екипите си с лого на efbet .

От букмейкърската компания ще поемат всички разноски за националните тимове на България за мъже и дами, както и за подрастващите ни гарнитури. От наша страна сме дали най-хубавите позиции за реклама на сътрудниците ни, както на екипите ни, по този начин и на всички рекламни пана и вероятни рекламни материали. Ценим високо нашето съдействие и имам вяра, че то ще продължи и след края на новия контракт. Благодарим за доверието ", съобщи президентът на БФ Волейбол Любо Ганев пред Sportal.bg .

" Бих желал да благодаря на efbet и за помощта, която ни оказаха, и съдействието, с цел да може да се излъчи онлайн по малкия екран европейската подготовка за мъже в Израел, която момчета на Силвано Пранди завоюваха ", добави Любо Ганев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР