Мощен скандал с лидера на Атака и кандидат-кмет на София

...
Мощен скандал с лидера на Атака и кандидат-кмет на София
Коментари Харесай

Мегаскандал в БНТ, гонят Сидеров с жандармерия!

Мощен скандал с водача на " Атака " и кандидат-кмет на София Волен Сидеров принуди водещата на " Референдум " по Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева да прекъсне предаването. Тя неведнъж прикани Сидеров да напусне студиото, откакто той не приказва по заложената тематика за локалните избори. Сидеров обаче приказва по напълно други въпроси, влизайки в спор с Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация. Той изразходи времето си и прекара по-голямата част от предаването на масата с гостите с изключен микрофон.

Сидеров отхвърляше изрично дълго време да се подчини на непрекъснатите подкани на Чешмеджиева да приказва по тематиката или да напусне студиото, за което тя получи обвинявания в пристрастност и налагане на цензура. На два пъти в студиото влизаха охранител и жандармерист, които почтително заставаха до Сидеров, без да го допират с пръст, евентуално поради статута му на депутат.

Сидеров атакува досегашните си коалиционнни сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация, акцентирайки, че те ръководят станата с Движение за права и свободи. На мушката му попадна и евродепутата и кандидат-кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който бе атакуван на тематика полова ориентировка. За всичко това Юлиан Ангелов предсказа безчет правосъдни каузи на водача на Атака. Единствен Веселин Марешки от останалите посетители опита да поддържа тезите на Сидеров, до момента в който останалите не криеха възмущението си от беловласия политик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР