Мощен развлекателен център, който се побира в една ръка, Razer

...
Мощен развлекателен център, който се побира в една ръка, Razer
Коментари Харесай

Гейминг смартфона на RAZER се появи официално в България

Мощен развлекателен център, който се побира в една ръка, Razer Phone идва у нас първо в Ozone.bg и Мтел

Със 120 HZ UltraMotion екран,  Dolby Atmos аудио и висока продуктивност, първият смарт телефон на марката Razer е особено основан за геймъри и почитатели на развлечението в придвижване. Само няколко месеца след формалната си международна премиера, моделът идва у нас още тази седмица и ще е разполагаем онлайн в Ozone.bg и магазини на Мтел.

Razer Phone е Android смарт телефон, който комбинира най-хубавото от аудиовизуалните технологии и продуктивността, с цел да придвижи персоналното развлечение в мобилна среда. Устройството е фокусирано върху три съществени източника на развлечение: видео, музика и игри.

За видео и гейминг еднообразно значим е екранът, който дава реалистични цветове и оптималната експедитивност. Адаптивната технология за освежаване UltraMotion™ синхронизира графичния процесор и екрана, с цел да понижи забавянето и накъсването на картината. Така придвижванията наподобяват плавни и ясни, без значение дали става дума за борба в екшън-филм или воин в обичана игра. Големият Quad HD IGZO LCD екран от 5.72 инча показва ярки цветове в необятен набор.  

Освен на видеото, от Razer са обърнали нужното внимание и на звука. Razer Phone употребява Dolby Atmos® технология в представители с двойни усилватели. Потребителите, които избират слушалки, могат да разчитат на USB-C аудио адаптер, сертифициран от THX, с 24-битов цифров аудио конвертор (DAC). С него ще бъдат изпълнени условията и на запалените аудиофили.

Тези аудио и образни качества са комбинирани с висока продуктивност – новият процесор Qualcomm® Snapdragon 835 и 8GB RAM памет. За да се възползват на оптимално равнище от хардуера на телефона, потребителите могат да разчитат на приложението Razer Game Booster.

Всички тези благоприятни условия за мобилно развлечение не значат нищо без равностоен живот на батерията. Razer Phone разполага с батерия от 4,000 mAh, една от най-големите смарт телефон акумулатори през днешния ден, а Qualcomm Quick Charge 4+ технологията разрешава стремително зареждане.



За да тестват цялостната мощ на Razer Phone, потребителите ще имат достъп до мобилни гейминг-заглавия от водещи разработчици. Razer се договаря с сътрудниците си за оптимизация на игрите по отношение на UltraMotion екрана на Razer Phone с до 120 фрагмента в секунда. Tencent® ще показа “Arena of Valor, ” най-популярната игра от категорията multiplayer online battle arena (MOBA). Други партньорства включват заглавия като “Final Fantasy® XV Pocket Edition ” от Square Enix, “Tekken ” от BANDAI NAMCO, “World of Tanks Blitz ” от Wargaming Group Limited и други.

Към всички тези благоприятни условия за развлечение Razer прибавят и 12 MP двойна задна камера, допълнена от мълния в два нюанса, която обезпечава по-естествена светлина.

Razer Phone идва с операционна система Android Nougat, а напролет потребителите ще имат достъп до най-новата версия Android Oreo. Устройството употребява Nova Launcher Prime, който разрешава сериозна персонализация на Android софтуера и интеграция с Гугъл Assistant.

За да персонализират телефона си в допълнение, потребителите ще разчитат на Razer Theme Store – платформа, която дава достъп до специфични икони, фонове, въодушевени от водещи гейминг-заглавия като “Shadowgun Legends™ ” и мелодии, основани особено от DJ-и за Razer.

Razer Phone е разполагаем в Ozone.bg и мрежата на Мтел на публична цена от 1499 лева с ДДС
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР