Мощен гръм разлюля Панагюрище, а шахта от публичната мрежа осъмна

...
Мощен гръм разлюля Панагюрище, а шахта от публичната мрежа осъмна
Коментари Харесай

Мощен гръм разлюля Панагюрище

Мощен гръм разклати Панагюрище, а шахта от обществената мрежа осъмна с вреди. Това споделя засегнат четец на  в сигнал до медията ни.
Прочетете още
Той декларира, че шахтата е била " взривена ". Мъжът изпраща и фрагменти, за които написа, че са от въпросната демонстрация, осъществена по думите му в часовия диапазон от 17 часа на 1 януари до сутринта на 2 януари.

На тях се чува мощен гръм, последван от пламъци и мощен дим. В случая съгласно нашия четец е забъркан и небезизвестен член на семейството Белишки.

" Един от тях дори се похвали с клипче във Facebook ", твърди подателят на сигнала.  " Прилагам клипче от същото място и фотоси от профила на Иван Белишки ", допълва той.



Злополучното пътно оборудване се намира на улица " Нистор Ружиков ", споделя читателят ни. Той демонстрира и фотоси, на които се виждат следствията. Въпросната шахта е опушена, а една от рамките ѝ е изкривена.

" В региона има камери, уповавам се да покажат кой е бомбаджията и да си понесе следствията. Да възвърне вредите. Това е на метри от пешеходна пътека, детска площадка и игрище в ден, в който обикалят деца сурвакарчета, а различен въпрос е, че става за общинско имущество. Жив шанс, че не е предходна кола от горната страна ", написа мъжът в своя сигнал.

Той показва и недоумението си от кое място е закупено въпросното вещество. Читателят показва вярата си за проявата да има последици, а вредите да бъдат възобновени.





" Само тази е опушена и на части ". Така мъжът разказва следствията от мощния гръм.

Надяваме се способените органи да се самосезират и виновниците за взривената шахта да бъдат открити и да получат заслуженото си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР