Мощен дъжд се изсипва над Пловдив. Температурата на въздуха рязко

...
Мощен дъжд се изсипва над Пловдив. Температурата на въздуха рязко
Коментари Харесай

Мощен дъжд над Пловдив

Мощен дъжд се изсипва над Пловдив. Температурата на въздуха внезапно се намали и към 16.00 часа е 19 градуса. По този метод се сбъднаха прогнозите на синоптиците за утежняване на времето след вчерашните 30 градуса. Припомняме, че за Пловдив и региона за през днешния ден бе разгласен оранжев код - за гръмотевични стихии и значителни превалявания, който сега е изменен на жълт.

През нощта облачността и над крайните южни региони ще се раздра и намалее и над цялата страна ще бъде ясно. Вятърът в множеството региони ще стихне. Сутринта ще е хладно, а тук-там основно по западното поречие на Дунав видимостта ще е понижена от мъгла.

Утре ще бъде слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността над източната половина от страната, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, малко по-ниски по морския бряг, в София към 21°. 

В планините ще бъде слънчево, над масивите в Източна България с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Сутринта ще е относително студено, а денем оптималната температура на 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който вечерта ще стихне. Максималните температури на въздуха ще са 16-19°, температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР