Моряците от американския крайцер „Шайло“ се оплакаха от условията на

...
Моряците от американския крайцер „Шайло“ се оплакаха от условията на
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за американски крайцер

Моряците от американския крайцер „ Шайло “ се оплакаха от изискванията на борда. Това стана ясно от анонимна анкета на изданието Navy Times, представено от Task Purpose.

Крайцерът е част от основания в Япония седми флот на Съединени американски щати. Военнослужещите настояват, че нямат никакво доверие в командния състав. Те настояват, че командирите на борда демонстрират грубо отношение към тях. Това причинявало душевен проблеми за част от моряците, някои от които към този момент имали склонности към самоубийство.

„ Надявам се, че в никакъв случай няма да ни се наложи да прихващаме ракета, изстреляна от Северна Корея, тъй като тогава ще се види какъв брой неподготвени сме в действителност. Чувствам се като че ли съм част от конкуренция. Трябва да се види кой ще рухне пръв, корабът или екипажа му “, декларира неизвестен моряк.

Други разказват кораба като „ плаващ затвор “. Корабът е част от звено, което играе основна роля в американската ПРО в района. От седми флот се чака да прихваща ракети, изстреляни от Северна Корея.

В американската флота имаше няколко абсурда, откакто през лятото два разрушителя се сблъскаха с търговски кораби. Това провокира освобождението на висши офицери и замяна на командирите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР