Моряците на отвлечения кораб Galaxy Leader не са очаквали нападението

...
Моряците на отвлечения кораб Galaxy Leader не са очаквали нападението
Коментари Харесай

Съпругите на похитените български моряци: Не искаме децата ни да разбират

Моряците на отвлечения транспортен съд „ Galaxy Leader ” не са очаквали нападението и са били изцяло спокойни. Това показа брачната половинка на един от похитените българи пред NOVA.

" Нямаше терзания в него, когато се чухме последно в събота. Не са го очаквали това нахлуване, станало е ненадейно. Телефонът му беше деен последно в неделя в 13:00 часа на обед ”, сподели брачната половинка на помощник-капитана, която желае да резервира своят анонимност.

Жената няма сили да каже на щерка им какво се е случило. „ Аз не съм в положение да диря управляващите, нищо не се знае. Трябва да се успокоя. Изморена съм към този момент! Надявам се да се случи нещо. Имам доверие на компанията му. Знам единствено, че не желая детето ми да схваща ”, сподели още тя.

Да не тормози околните и децата си желае и брачната половинка на другия отвлечен български моряк. Семействата на екипажа научават за похищението от капитан Золтан Сулай. Той е шеф на компанията, наела екипажа. „ Познавам ги доста добре и съм безусловно уверен, че ще се оправят. Чакаме час по-скоро по-бърза развръзка - позитивна, несъмнено ”, сподели капитан Сулай.

Причините за похищението, които показаха хуситите, били „ закононарушенията на Израел в Газа ”. Така корабите, чиито притежатели са свързани с Тел Авив, се трансфораха в цели. За офанзивата е употребен хеликоптер и данни от спътници, с цел да локализират съда. „ Въоръжените сили на Йемен се отнесоха с екипажа на кораба съгласно ученията и полезностите на нашата ислямска вяра ”, съобщи Яхя Сарея, представител на хуситските бунтовници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР