Моряци стават свидетели на мистериозна светлина в небето …Моряци стават

...
Моряци стават свидетели на мистериозна светлина в небето …Моряци стават
Коментари Харесай

Моряци стават свидетели на мистериозна светлина в небето

Моряци стават очевидци на мистериозна светлина в небето …Моряци стават очевидци на загадъчна светлина в небето (ще гледате видеото по-долу) над Индийския океан (HiddenTruth.site).Морякът Шомудро Билас (Shomuddro Bilas), който става очевидец на странното събитие в небето, декларира:„ На 12 март 2021 година, към 20.00 часа, до момента в който корабът ни беше в Индийския океан (Indian ocean), плаващ към Бангладеш (Bangladesh), гледахме мистериозно светлинно шоу в нощното небе за 20 минути.Нашият трети асистент ми се обади и ми сподели да донеса фотоапарата си, с цел да снима нещо необикновено. Отидох на мостика минута по-късно. Там имаше и други хора, в това число нашият капитан и основния инженер.Всички видяхме едно и също. Капитанът беше първият, който забелязал светлината. Видях я 2-3 минути по-късно, като първите моменти на видеото. Нашият капитан сподели, че в началото, когато я видял, била по-малка и доста по-ярка.
Започнах да снимам период от време с 1 секунда експозиция и направих 400 фотоси. Както виждате, свети и се уголемява в интервала, елементарно очевидно с просто око през нощта.Четете още: Италиански астроном-аматьор снима НЛО към Луната (видео)След като светлината изчезна, направих фотография на позицията на нашия транспортен съд (ширина, дължина, координираното универсално време). Обсъждахме въпроса, само че никой не беше сигурен какво е това и в никакъв случай не беше виждал подобен тип светлина преди.Някой може ли да го изясни? ”Гледайте видеото.
Някои коментатори пишат за полярното зарево Аврора (Aurora), само че това събитие не се среща в тази част на океана. Също по този начин, Аврора е най-често зелено-синьо.Откъде идва тази особеност в небето, към момента е мистерия …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР