Моряци от Украйна са намерили и върнали портфейла на Мис

...
Моряци от Украйна са намерили и върнали портфейла на Мис
Коментари Харесай

Моряци от Украйна върнаха портфейла на Мис България

Моряци от Украйна са намерили и върнали портфейла на Мис България 2012 Габриела Василева. Това се похвали самата тя пред „ Телеграф “.

Пред вестника хубавицата описа за случая на бензиностанция в Банско в събота вечер, където със брачна половинка й Георги спрели поради неточност при гумите в софтуера на колата. Шофьорът извадил портмонето си и го оставил на капака, само че го не запомнил там, като потеглили и чак като се прибрали в София, открили неналичието му.

Габриела Василева-Захариева пусна и пост в обществените мрежи с вярата да се намерят положителни хора, които да им оказват помощ – не толкоз поради сумата от към хиляда лв., колкото поради всички типове документи и банкови карти. „ Моята зъболекарка доктор Гълъбица Спахиева, която си е била в Разлог през уикенда, се обади, че е отишла на оглед до бензиностанцията и там са й споделили, че е шестата, която идва за портфейла. Въпреки това обаче не е имало и диря от него. В неделя вечерта имахме годишнина от сватбата ни, която беше на два стадия – първо в Италия и след това сключване в София. Съпругът ми нямаше никакво предпочитание да честваме поради това, което се случи, само че все пак съумях да го накарам да отидем в обичания ни ресторант на вечеря “, описа Габи.

Точно по време на тържеството като подарък за случая Жоро получава известие на месинджъра си, че портфейлът му е открит по-рано денем на завоя след хипермаркета, на към 2-3 км от бензиностанцията в Банско. „ Оказаха се двама украинци –Олександър и Дмитрий, които са моряци и са избягали от войната в Украйна. Дори са запалили колата и са пристигнали до София на адреса от персоналната карта, само че не са ни намерили, защото ние неотдавна продадохме парцела. А се оказа, че на Жоро са му свършили визитките и не е имал и телефонен номер в портфейла. Търсили са по имената му във Facebook, само че са им излезли доста хора с това име и са се прибрали в Банско. Като разбрахме за това, незабавно тръгнахме към тях – дори не можах да опитам обичания си десерт. Аз бях се наточила с рокля с гол тил, на токчета, само че добре че в багажника имам екип за фитнес, та се преоблякох и потеглихме. Момчетата отхвърлиха всякакво заплащане, само че се уговорихме тези дни, като идват в София, да отидем на вечеря да ги почерпим. Твърдо имам вяра, че на положителните хора им се случват положителни неща и това е следващото доказателство “, показа още Мис България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР