Морският разузнавателен отряд (МСРО) проведе парашутна подготовка в периода от

...
Морският разузнавателен отряд (МСРО) проведе парашутна подготовка в периода от
Коментари Харесай

Морският разузнавателен отряд проведе над 300 парашутни скока

Морският разследващ отряд (МСРО) организира парашутна подготовка в интервала от 8 до 12 юни. В скоковете участваха военнослужещи от МСРО , представители на отдел " Специални интервенции " на дирекция " Операции и подготовка " в Щаба на защитата и чиновници на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) на Министерство на вътрешните работи.

Скоковете бяха изпълнени от борда на аероплан С 27 J " Спартан " от дребни и междинни височини, в диапазона от 400 до 4000 метра с осем вида парашутни системи, предопределени за неотложно разтваряне и за ръчно разтваряне след свободно рухване.

По време на подготовката бяха изпълнени над 300 парашутни скока, от които към половината в тъмната част на денонощието . Осем военнослужещи от МСРО направиха своя първи нощен скок. При нощните скокове, заради мощно понижената видимост, доста се усложняват дейностите във въздуха и при приземяване в цел. Това от своя страна изисква от парашутистите добра психическа кондиция , бързо и съответно насочване в пространството и точно ръководство на парашута.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР