Морският лайнер Sea Princess извършвал околосветско пътешествие, което започнало от

...
Морският лайнер Sea Princess извършвал околосветско пътешествие, което започнало от
Коментари Харесай

Капитан на елитен круизен кораб изгаси всички светлини за цели 10 дни и хвърли в смут пътниците, вижте защо

Морският лайнер Sea Princess правил околосветско странствуване, което почнало от Сидни и предвещавало луксозен отдих, а не заплаха. Обаче, на 104 ден от плаването се трансформирал в призрачен сън за всички 2 хиляди пасажери. Гостите, всеки от които платил не по-малко от 50 хиляди $, разказали, че морският съд се трансформирал в " кораб-призрак ", когато прекосявал през рискови води, печално известни като територия, в която атакуват сомалийските пирати, написа " Мирър ". Когато " Морската принцеса " прекосявала през Индийския океан, Аденския залив и Суецкия канал, тя била с изцяло изгасени светлини. Капитанът се извинил на пасажерите, само че им обяснил, че техният живот е най-съществен, а пиратите се явяват изцяло действителна опасност.

Също по този начин се оповестява, че била неразрешена живата музика, представленията на илюзионистите и фокусниците, комедийните представления и нощните клубове, които били обещани в предварителната стратегия. Светлините били изгасени 24 часа от денонощието.



Когато капитанът на круизния транспортен съд оповестил за желанието си, думите му изначало били възприети като смешка, само че скоро усмивките на пасажерите се скрили и те почнали да се приготвят за " пиратска подготовка ". Гостите непрекъснато били пращани по каютите и били преброявани. Също по този начин им било казано по какъв начин да се държат при положение на нахлуване на пиратите.



За благополучие не е имало нахлуване и екипажът на кораба на драго сърце отбелязали, че не са постъпвали никакви тъжби от пасажери. Капитанът декларирал, че взетите ограничения са интернационалните и общоприети и по тази причина всички би трябвало да ес съобразят с тях. Те били подхванати по отношение на това, че за последните 12 години пиратите шест пъти се пробвали да атакуван круизни кораби.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР