Морските спасителите недоволстват от това, че ще работят сами на

...
Морските спасителите недоволстват от това, че ще работят сами на
Коментари Харесай

Заради облекчение за концесионери спасители отговарят за твърде голяма площ

Морските спасителите недоволстват от това, че ще работят сами на постовете, заяви bTV.  О т Министерството на туризма предложиха да има по-малко спасители и медицински пунктове на плажа. Идеята е по този начин да се понижат разноските на концесионерите.
Започваме работа на първи юни, само че екипите са на половина. П роблемът е новата разпоредба за избавителните постове - те да бъдат на 150 м един от различен, а не както до момента - на 100 , изясни старши спасителят Жельо Костадинов.
До 4 дни всички плажни линии би трябвало да бъдат готови от концесионерите за посрещане на летовници, само че на място не се вижда да има организация за началото на летния сезон.
От БЧК увериха, че спасителите би трябвало да дават отговор за по-голяма повърхност, а с цел да бъде ефикасна работата им, би трябвало да се резервира досегашният вид. От организацията прибавиха, че е неприемливо предлагането на пост да дежури единствено по един избавител.
, сподели Виолета Радева откакто спасители демонстрираха главните техники за избавяне на давещи се в морето хора. Те са безапелационни, че няма по какъв начин дейностите по избавяне на човешки живот да бъдат осъществени от един избавител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР