Морски таралеж е убол ергенката Магдалена по време на снимките.

...
Морски таралеж е убол ергенката Магдалена по време на снимките.
Коментари Харесай

Морски таралеж е убол участничка от Ергенът по време на снимките, получила ли е медицинска помощ не стана ясно

Морски таралеж е убол ергенката Магдалена по време на фотосите. Това сподели самата тя в днешния епизод на сантименталното риалити.

Двамата с Алек отплаваха до дребен необитаем остров. Прекараха си ужасно и привлечени от чистата вода те се съблякоха, с цел да поплуват. Магдалена сподели, че таралежите се виждали, само че са убола на един. Не е ясно по коя част от тялото е потърпевша Магдалена, защото двамата бяха с аква обувки. Пред камерата тя твърдеше, че в компанията на Алек даже болката не била толкоз мощна, само че е известно, че убождането от морски таралеж не е изключително прелестно прекарване. В предаването не бе показан кадър от убождането, нито от следствията. Не стана ясно дали е изпълнена най-важната рекомендация след контакт с таралеж, а точно обзор от доктор, написа " Бълария Днес ".

След като се върна в имението, Магдалена описа на " колежките " си за претърпяното на острова. Тя обаче пропусна да спомене за неприятната преживелица, защото това едвали щеше да провокира състрадание у " приятелките " й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР