Морски пехотинци ще гасят големите пожари в Съединените щати. До

...
Морски пехотинци ще гасят големите пожари в Съединените щати. До
Коментари Харесай

Морски пехотинци ще гасят пожарите в САЩ

Морски пехотинци ще гасят огромните пожари в Съединените щати. До решението се стигна в Калифорния, където от месеци горят най-големите пожари в историята на щата. Военните нямат никакви умения като пожарникари и преди да бъдат изпратени на терен - бяха подготвени.
"Има много общи неща сред морските пехотинци и пожарникарите. Те са способни да се приспособяват към обстановката. Това е от решаващо значение, когато се бориш с естествена буря, която е на практика непредвидима ", съобщи офицерът за взаимозависимост Франк Гузман
От своя страна Андрю Хайзингър, офицер от Военноморските сили на Съединени американски щати, показва: "Имам 80 морски пехотинци в моята бойна част. До един се записаха доброволци. Мисията е напълно покрай домовете ни. Военната база „ Пендълтън” е огромна и половината служещи там са от Калифорния. Усещат бедствието като нещо, което ги визира, тъй като са родени и израснали тук. "
Флотът и пожарникарите са на мнение, че морските пехотинци могат да бъдат потребни в битката със стихията. Те са привикнали да работят в дребни групи, да извършват заповеди и да работят под напън. Тези умения биха им помогнали, когато получат съответни задания при преодоляването на огъня.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР