Морски пехотинци от САЩ вероятно ще влязат във Венецуела.Това заяви

...
Морски пехотинци от САЩ вероятно ще влязат във Венецуела.Това заяви
Коментари Харесай

Морски пехотинци на САЩ ще атакуват Венецуела

Морски пехотинци от Съединени американски щати евентуално ще влязат във Венецуела.Това съобщи първият заместник-председател на Единната социалистическа партия на Венецуела Диосдадо Кабельо, представен от " Ройтерс ".

" Ние сме малко, дребна страна, ние сме доста скромни, а евентуално ще влязат морски пехотинци на Съединени американски щати. Вероятно ще влязат ", съобщи Кабельо на конгрес в Сао Пауло, където се срещат политици с леви убеждения от цяла Латинска Америка. Той не показа доказателства за изказванията си. " Проблемът им ще бъде да излязат от Венецуела ", добави Кабельо, който е и ръководител на Учредителното заседание на Венецуела и постоянно се счита за втория по въздействие политик в държавното управление след президента Николас Мадуро.

Администрацията на президента Доналд Тръмп поддържа опозиционния водач Хуан Гуайдо и не изключва прибягването до военна мощ. Русия, от своя страна, поддържа социалиста Николас Мадуро. Диалогът за решение на политическата рецесия във Венецуела би трябвало да се води без предварителни условия, съобщи от своя страна съветският външен министър Сергей Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР