Мораториумът върху цената на тока не решава проблема, а го

...
Мораториумът върху цената на тока не решава проблема, а го
Коментари Харесай

Борисов: Мораториумът върху цената на тока не решава проблема, а го отлага за 1 април

Мораториумът върху цената на тока не взема решение казуса, а го отсрочва за 1 април следващата година, сподели някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в живо включване във " Facebook ". Той съобщи, че новите ръководещи са прекомерно самоуверени, тъй като „ младостта има тези качества “.

Това съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. " Има по-разумно решение, хората нямат потребност от екстремност. Това е чудовищна работа ", разяснява Борисов. По негови думи се натрупват загуби при ЕРП-ата, които или страната би трябвало да заплаща, или ще се стигне до съд.

" Бих ги попитал - въглищата ли станаха по-скъпи? Защото цената на тока се подвигна в пъти, откогато напуснахме ръководството. И на нас ни предлагаха мораториум, дори два пъти. Но отказахме, тъй като това е единствено отсрочване на казуса. Цялата власт е тяхна, и за хубаво и за неприятно, носят цялата отговорност ", съобщи Борисов.

Той разяснява и ограниченията в пандемията.

" Зеленият документ работи в демократичния свят, само че Кацаров го опорочи, като го вкара от през днешния ден за на следващия ден. Сертификатът би трябвало да е за всеки един човек в България. Не може да се дели на парламент и останалите. Не разбирам и по какъв начин може да се пускат заповеди за след 40-50-60 дни ", добави водачът на ГЕРБ.

Той изрази позиция, че не е трябвало да се бърза с имунизацията за децата на възраст от 5 до 11 години.

" Ние сме дърти вампири - и да стане нещо с нас, не е от голяма важност. Но за дечицата би трябвало да сме на 100% сигурни, че няма да получат увреждания. Можеше да се изчакат всички клинични проучвания. Можеше да се изчака няколко месеца ", сподели още Борисов. Лидерът на ГЕРБ разяснява и желанието на премиера Кирил Петков да върви пешком, с цел да бъде измежду хората.

" Как министър председател ще върви пешком? Има престъпни и недоволни хора. Искал да наподобява национален човек. То и Радев върви с колело на работа, само че единствено един път го направи ", съобщи с усмивка Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР