„Морално един държавен глава да свали доверието си от кабинета,

...
„Морално един държавен глава да свали доверието си от кабинета,
Коментари Харесай

Плевнелиев: Сега не е моментът Румен Радев да натиска спусака

„ Морално един държавен глава да смъкна доверието си от кабинета, само че е значимо да не се блокира работата на институциите и той да не води война, поради личната си борба “, съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия президентът на Република България в интервала 2012-2017 Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното.

На въпросът върви ли се към оставката на кабинета, Плевнелиев отговори: „ Доста надалеч сме от протичащото се през 2013 година “.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

Припомняме ви, че през 2013 година Плевнелиев като президент на България за първи път в демократичната история на страната ни сне доверието от държавното управление на Пламен Орешарски откакто Делян Пеевски бе назначен за началник на ДАНС

„ Тогава аз излязох с послание след призован КСНС. Кризата тогава беше много дълбока и въпросът беше обвързван с участието ни в Европейски Съюз и със сигурността на страната “, напомни той.

„ Сега към този момент не е по този начин. Виждате какъв брой вота на съмнение минаха и държавното управление съумява без значение от своите негативи “, съобщи Плевнелиев.

„ Държавният глава плюе от три години държавното управление. Преди войната му не беше оповестена публично, само че към този момент е. Според мен това е персонална война “, счита президентът.

„ Той като боен, счита, че борбата е най – вярното нещо, само че тя е в несъответствуващ миг “, изясни той и разясни, че не е редно в този момент да се натиска спусака, когато България върви по толкоз значим път – да влезе в сърцето на Европа–в чакалнята на Еврозоната.

Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното изрази мнение, че Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на обслужва непознат геополитически интерес, само че подсети, че единственият метод да се отървем от бедността, е да влезем в богата Европа.

Иначе Плевнелиев разкри, че е склонен с някои от тезите на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, само че отново изясни, че в действителност не би трябвало да се блокира страната.

Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното прикани Висш съдебен съвет да ревизира работил ли е съгласно закона Иван Гешев във връзка със СРС-тата, в които е записан Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Прокуратурата разкри за какво желае имунитета на Румен Радев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР