Моралът на г-н Петков е както разбирането му за Конституцията

...
Моралът на г-н Петков е както разбирането му за Конституцията
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за морала на Кирил Петков: Никакъв. Сигнализират МВР и прокуратурата заради заплахите

" Моралът на господин Петков е както разбирането му за Конституцията - никакъв ", сподели още Тошко Йорданов, по време на конференцията на Има Такъв Народ през днешния ден. Той добави че Има Такъв Народ ще алармира Министерство на вътрешните работи и прокуратурата поради отправените закани.

" Премиерът си разрешава да ръководи еднолично. Цялата завера сред Радостин Василев и другите незнайни депутати, е в действителност концепция, обвързвана с пари, подкупи и обещания за постове. Виждате по какъв начин се държи Радостин Василев - посредством напън да пращаме хора, да си пишеш молбата за овакантяване от Народно събрание. Кой си ти, да изпращаш мутри, с които да притискаш наши хора, на цената да си министър на спорта, да си с мръсни пари в джоба, тъй като по този начин ти е заречен Петков и Василев. Ако ние не бяхме създали ходовете през последните дни, страната е пред банкрут ", сподели Балабанов.

Министърът на районното развиване в оставка Гроздан Караджов сподели, че това, че Министерство на регионалното развитие е " подправен мотив " и теза, която се тиражира от премиера Петков от първия ден, когато схванал, че дните на държавното управление са преброени.

" Никога не съм влизал по отношение на мафията и не съм се виждал с брокери. Мафията е " Промяната " сподели той. 

Балабанов разяснява, че Има Такъв Народ са подписали съдружното съглашение с Политическа партия " с цел да отстранен неприятното ", а се оказало, че става " още по-лошо ".      

От Има Такъв Народ попитаха Асен Василев къде са 9-те милиарда в Бюджета. Любомир Каримански даде обещание поддръжка от Има Такъв Народ за актуализацията на бюджета на първо четене, само че да от партията ще са " по-изискващи " в поправките сред първо и второ четене ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР