Монтанчанин зави Мерцедес“-а си с китеници и стана обект на

...
Монтанчанин зави Мерцедес“-а си с китеници и стана обект на
Коментари Харесай

Смях на морето: Шофьор пази най-скъпото с китеници СНИМКИ

Монтанчанин зави „ Мерцедес “-а си с китеници и стана обект на насмешки из цяла България. Той сподели на хората край морето какъв брой е угрижен за своята обичана, оповестява " Булнюз ". Но не жена, а кола.

Най-вероятно уплашен от идващата стихия, мощното слънце или пък друго естествено събитие, грижовният притежател свил всички одеяла и китеници от квартирата си, с цел да „ облече “ добре скъпото возило. Абсурдната панорама нямало по какъв начин да остане незабелязана от минувачите в курорта, а наш постоянен четец ни изпрати фотография, с цел да ни направи съпричастни с този " цирк ". Освен че е покрил изцяло лъскавия автомобил с шарени завивки, той е паркирал и на почетно и безвредно място.

На фотоса се вижда по какъв начин колата е заела целия тротоар, което попречва минаващите пешеходци. „ Не е срамно да си безпаричен, срамно е да караш „ Мерцедес “ на газ и с десен волан. А и в случай че е затрупан с чаршафи и виолетов китеник напряко си е за смях “, разясняват някои в мрежата, а други се чудят: „ То целият им багаж се е състоял от китеници за колата.

За тях по едни къси панталони и тениска, квото им е на тЕлото. “ Подигравките към изобретателния монтанчанин не стопират да валят.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР