"Монтана" за първи път има отбор за момичета до 12

...
"Монтана" за първи път има отбор за момичета до 12
Коментари Харесай

Монтана за първи път ще има отбор за момичета до 12 години

"Монтана " за първи път има тим за девойки до 12 години. Благодарение съдействието на регионалния съвет на БФС и треньорът Тодор Евлогиев – Паро бе образуван отбора. Това е 12-ия тим към ПФК "Монтана ". 12 девойки под управлението на Паро взеха присъединяване на шампионат в състезателен комплекс "Царско село ". Въпреки, че бяха на една подготовка дребните футболистки не се тормозиха от по-класните противници. На тревния килим те мериха сили с тимове от София и Пловдив, които от години водят занимания.
"На този стадий за нас няма значение класирането. Отидохме на шампионата в София, с цел да се забавляваме – това бяха нашите цели ", сподели Тодор Евлогиев. Треньорът на девойките изрече признателност на футболната централа в Монтана, която обезпечи екипите, на футболния клуб и общинско дружество "Спортни парцели " за рейса. В края на месеца девойките на "Монтана " още веднъж ще имат мачове в София. До тогава Михаела Петрова /к/, Рая Георгиева, Христина Нинова, Виктория Бориславова, Петя Цветелинова, Милена Иванова, Ива Василева, Ася Асенова, Ванеса Василева, Андрея Ангелова, Деница Евтимова, Даниса Димитрова и останалите от клуба ще упражняват крепко, с цел да станат по-добри.
"За някои от девойките пътуването до София бе първо и изживяното няма да се не помни ", безапелационен е треньорът Тодор Евлогиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР