Монтана посреща от 15:00 часа в един от трите днешни

...
Монтана посреща от 15:00 часа в един от трите днешни
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще си връща самочувствието на Огоста

Монтана посреща от 15:00 часа в един от трите днешни мача в efbet Лига. Домакините имат съществени кадрови проблеми, а " алените " идват на " Огоста " след тежкото проваляне с 0:3 от в Лига Европа. Отборът на Даниел Моралес обаче не може да си разреши нова неверна стъпка в шампионата, откакто беше в серия от 6 срещи без победа на домашната сцена преди измъчения триумф с 1:0 против.

Макар и дилетант, Монтана се показва много мощно от началото на сезона. Отборът е 11-и в класирането, само че демонстрира прекрасен футбол и в предходния кръг открадна точка от като посетител. За ЦСКА-София успеха е наложителна. " Армейците " могат да се изкачат в топ 3 и да влязат с повече въодушевление в паузата за националните тимове, само че би трябвало да подходят оптимално съществено - нещо, което не се видя в доста от досегашните им мачове в шампионата.

COVID-19 към този момент съществено отбора на домакините, които едвам събраха група за дуела. Най-много ще липсват, и. Старши треньорът Никола Спасов също е под карантина и няма да може да води тима. В центъра на отбраната ще работят капитанът и алжирецът Раян Сенханджи. и ще нападат по двата фланга, а пред тях ще играе.

" Неприятна обстановка при нас - липсват ни съществени играчи, които бяха в отлична форма. Никола Спасов непрекъснато следи положението на отбора, макар че не участва по обясними аргументи. Отборът отпътува за лагер и всичко се преценява с него отдалечено. Възможно е да повлияе отсъствието му от пейката, само че пък се надявам тези компликации да активизират момчетата ", разяснява кметът на Монтана Златко Живков.

В състава на ЦСКА-София по традиция се чакат разбърквания след европейски мач. ще отстъпи мястото си на, а ще седне на пейката за сметка на. този път ще е титуляр до в средата на терена, а ще стартира от първата минута вместо. ще търси завършек на головата си суша, която продължава към този момент 12 часа.

В исторически проект " алените " единствено два пъти са губили от Монтана в мач за състезание. " Армейците " са в серия от 8 турнирни победи против този противник.

efbet Лига - 12 кръг:

МОНТАНА - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

МОНТАНА (4-2-3-1): Макенджиев; Башлиев, Михов, Сенханджи, Кики; Д. Илиев, Н. Цветков; С. Георгиев, Каменов, Минков; Бари
Старши треньор: Н. Спасов
ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Бусато; Турицов, П. Гълъбов, Антов, Мазику; А. Юга, Т. Родригес; Синклер, Санкаре, Ж. Кейта; А. Соу
Старши треньор: Д. Моралес

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: " Огоста "
НАЧАЛО: 15:00 часа

efbet Лига 12 кръг, неделя 8 ноември  Монтана 15:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР